دومین شماره نشریه «نقد و تحلیل آراء قضایی» به مناسبت هشتمین سالگرد ارتحال استاد کاتوزیان به یادبود ایشان منتشر می شود.

۱۴۰۱/۰۶/۰۹

به مناسبت هشتمین سالگرد ارتحال استاد کاتوزیان دومین شماره نشریه «نقد و تحلیل آراء قضایی» به یادبود ایشان منتشر می شود .

نخستین جلسه هیات تحریریه دو فصلنامه “نقد و تحلیل آرای قضایی”در مورخ ۸ شهریور۱۴۰۱ در محل پژوهشکده حقوق و قانون ایران تشکیل شد، لازم به ذکر است که اعضای هیئت تحریریه این فصلنامه تماما از استادان دارای سابقه قضایی می باشند،
در این جلسه مصوب شد که مقالات شماره دوم این نشریه به بزرگداشت و یادبود مرحوم استاد کاتوزیان اختصاص یابد.

مجموعه مقالات این شماره به کوشش حسن محسنی دانشیار محترم دانشکده حقوق دانشگاه تهران تهیه شده و پس از طی فرآیند داوری مطابق شیوه نامه نشریه منتشر خواهد شد، این شماره حاوی بیش از ۳۰ مقاله و یادداشت خواهد بود که تماما در ارتباط با نقد و تحلیل آراء قضایی است، اهدای این شماره نشریه به روح بلند استاد کاتوزیان به پاسداشت تلاش، توجه و تاکیدی است که آن استاد ارجمند به نقد و توجیه آرای قضایی داشته‌اند .
در این جلسه آقایان (به ترتیب حروف الفبا) محمد علی اخوت، محسن اهوارکی، احمد بیگی حبیب آبادی، محمد مهدی توکلی، محمد رضا خسروی، محمد درویش زاده، محمد حسین ساکت، محمد جواد شریعت باقری، حسن محسنی، غلامرضا موحدیان، سید عباس موسوی و سید فاضل نوری حضور داشتند و درباره مقالات دومین شماره نشریه بررسی و جهت تکمیل فرایند داوری آنها تصمیم گیری شد،

جهت مشاهده گزارش تصویری نخستین جلسه هیات تحریریه دو فصلنامه “نقد و تحلیل آرای قضایی” اینجا را کلیلک کنید.