یادنامه دکتر امیر صادقی نشاط با محوریت حقوق و تکنولوژی برگزار می شود.

۱۴۰۱/۱۲/۰۸

در اسفند ماه سال ۱۴۰۰، گروه حقوق خصوصی و اسلامی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، دکتر امیر صادقی نشاط، یکی از اعضای سختکوش خود را از دست داد. ایشان علاوه بر آموزش دانشجویان و تولید مقالات علمی فاخر، تالیف کتب ارزشمندی بویژه در حوزه حقوق تجارت و تجارت الکترونیک و همچنین حقوق پدیدآورندگان نرم‌افزارهای رایانه‌ای را در کارنامه و سوابق علمی پژوهشی خود دارد که بی‌شک ثمرات فعالیت‌های پربار و پربرکت این استاد فرهیخته، ماندگار خواهد ماند.

اینک، به منظور پاسداشت یاد و نام این استاد گرامی، موسسه حقوق تطبیقی دانشگاه تهران با همکاری پژوهشکده حقوق و قانون ایران در نظر دارد کتابی حاوی مقالات علمی اساتید و پژوهشگران کشور با محوریت حقوق و تکنولوژی منتشر نماید. در همین راستا و به منظور تعیین جزئیات این بزرگداشت، جلسه ای در تاریخ ۷ اسفند ۱۴۰۱ در محل پژوهشکده با حضور جناب آقای دکتر سید محمد طباطبایی نژاد (رییس موسسه حقوق تطبیقی)، جناب آقای دکتر عباس میرشکاری (معاون موسسه حقوق تطبیقی) و جناب آقای محمد درویش زاده (رییس پژوهشکده حقوق و قانون ایران) برگزار و تفاهم اولیه و‌ مبنایی برای نحوه همکاری میان موسسه حقوق تطبیقی و پژوهشکده حقوق و قانون ایران حاصل گردید. جزییات برنامه یاد شده متعاقبا به اطلاع علاقه مندان خواهد رسید.