ثبت نام سرباز امریه ۱۴۰۳

ثبت نام سرباز امریه پژوهشکده حقوق و قانون ایران در سال ۱۴۰۳

۱۴۰۳/۰۱/۱۵
ثبت نام سرباز امریه پژوهشکده حقوق در سال ۱۴۰۳

پژوهشکده حقوق و قانون ایران در راستای بهره مندی از توان و دانش فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، فراخوان جذب سرباز امریه برای سال ۱۴۰۳ را منتشر می کند. این فراخوان به متقاضیان واجد شرایط در رشته‌های حقوق و کامپیوتر فرصت می‌دهد تا در قالب طرح سرباز امریه در این پژوهشکده مشغول به گذراندن خدمت سربازی شوند.

شرایط عمومی:

• عدم سوء پیشینه
  • دارای روحیه پژوهشگری
  • مهارت پژوهش با نرم افزار
  • فارغ التحصیل یا دانشجوی ترم آخر کارشناسی یا مقاطع بالاتر دانشگاه‌های مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • مدت زمان خدمت ۲ سال بوده و کسر خدمت تا نهایت ۶ ماه پذیرفته است.
  • افرادی که دارای اضافه خدمت هستند یا غیبت سربازی دارند نمی توانند در این امریه ثبت نام کنند.
  • پژوهشگرانی که سابقه همکاری با پژوهشکده حقوق را دارند یا دارای توصیه نامه از استادان هستند، از امتیاز بیشتری برخوردار خواهند بود. همچنین دارا بودن مهارت های کاربردی نیز دارای امتیاز ویژه خواهد بود.
  • به دلیل محدودیت سهمیه امریه پژوهشکده حقوق و قانون ایران در سال ۱۴۰۳ تعداد محدودی از متقاضیان ثبت نام شده بر اساس اولویت جذب خواهند شد.
  • مهلت ثبت نام تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ خواهد بود.
  • عدم تماس به داوطلب تا پایان اردیبهشت به منزله عدم کسب امتیاز لازم است.

رشته های مورد نیاز:

• علوم قضایی و حقوق
  • کامپیوتر و رشته های مرتبط

داوطلبین گرامی لطفا جهت تکمیل فرم ثبت نام سرباز امریه ۱۴۰۳ کلیک نمایید.